Mobil på avbetaling

Få råd til din nye mobil i dag – kjøp den på avbetaling.

Å kjøpe ting på delbetaling er ikke så dyrt og farlig som det kan høres ut som. Det er lett å kjøpe ting på denne måten. Det går raskt og man trenger ikke å låne penger for å kjøpe det man ønsker – som f.eks. en iPhone 15.

Kjøp mobil på avbetaling uten abonnement

Her finner du de nyeste mobilene fra kjente merker som du kan kjøpe over 48-60 måneder med delbtaling og uten kredittsjekk.

mobil på avbetaling - iphone 14

★★★★★

Mobil

iPhone 14

Delbetaling

60 md.

Pr /md.

588,-

mobil på avbetaling - iphone 14

★★★★★

Mobil

iPhone 15

Delbetaling

59 md.

Pr /md.

538 ,-

mobil på avbetaling samsung galaxy s22

★★★★★

Mobil

Samsung S23

Delbetaling

60 md.

Pr /md.

498,-

mobil på avbetaling pixel 7

★★★★★

Mobil

Pixel 7

Delbetaling

58 md.

Pr /md.

428,-

mobil på avbetaling samsung galaxy s22 ultra

★★★★★

Mobil

Galaxy S22 Ultra

Delbetaling

58 md.

Pr /md.

438,-

Kjøp din nye mobil på delbetaling / nedbetaling

Du kjenner situasjonen altfor godt. Du sitter med din etterhvert flere år gamle mobiltelefon i hånden. Den er nokså medtatt etter å ha falt flere ganger i gulvet.

Men du gidder ikke å sende den inn til reparasjon for tredje gang for å få reparert den knuste skjermen. Høyttaleren er så full av lo at du knapt kan ringe venner for å gjøre en avtale lenger.
Den er kort sagt klar for å bli byttet ut. Men mobiltelefoner er dyre.

Og de er spesielt dyre hvis du vil ha en som er bedre enn den gamle. En helt ny mobil koster ofte mer enn 4000 kroner hvis den skal betales kontant. Det er mye penger å betale på en gang og ikke alltid mulig når man også har regninger som skal betales i slutten av måneden. Det tar lang tid å spare pengene som må til.

Men det er et alternativ. Du kan nemlig kjøpe en mobil på avbetaling. Å kjøpe ting som dette har et dårlig rykte – et rykte som det ikke kan leve opp til.

Det behøver ikke være å dyrt å kjøpe ny mobil på delbetaling

Kjøp mobil tross betalingsanmerkning og uten kredittsjekk

Det er ikke mye annerledes enn når du betaler telefonregningen hver måned. Telefonen er ofte nedbetalt etter et par år når du er klar til å erstatte den med en ny.

Når du betaler hver måned slipper du å måtte låne penger i banken eller å ta opp et forbrukslån med høye renter. Du kan også spare deg selv for mye bryderi ved å slippe å måtte snakke med banken og be dem om et lån. Dessuten foregår det på samme måte hvis du skulle søke om et lån på nettet.

Å søke om et lån på internett er ofte en tungvint og tidkrevende prosess som til slutt resulterer i en mye dyrere telefon enn hvis du velger å kjøpe den over flere måneder.

Så frykt ikke og kjøp trygt den nye telefonen – uten å måtte låne penger. Føler du for det kan du også få en iPad på delbetaling.

Kjøp den nye mobilen på avbetaling med abonnement

Når du har gjort valget om å bytte ut den gamle og utslitte telefonen tar det ikke lang tid før du har din nye telefon i hånden hvis du velger den raskeste løsningen og bestemmer deg for å kjøpe den på avbetaling.

Nå kan du nyte den nye telefonen din uten å måtte bekymre deg om å spare i flere måneder og leve ekstra sparsommelig for å få råd til den.

Du trenger ikke å bekymre deg over et dyrt forbrukslån med høye renter som gjør ditt nye kjøp dyrere og dyrere hver dag lånet løper. Du kan trygt nyte den nye telefonen måned etter måned mens du betaler ned på den samtidig som du bruker den.

Så hopp i det og kjøp mobil på avbetaling. Fordelene med å kjøpe telefonen på denne måten oppveier ulempene. I tillegg slipper du å måtte plages med den gamle og kanskje ødelagte telefonen og de dyrere alternativene. Det er den eneste fornuftige løsningen.