Affiliate disclosure

På Delbetal.com streber vi etter å være så transparente som mulig med våre brukere. Det er viktig for oss at du forstår hvordan vi tjener penger og hvordan det påvirker innholdet på vår nettside.

Affiliate-nettverk

Vi samarbeider med flere affiliate-nettverk for å kunne tilby deg de beste produktene og tjenestene. Når du klikker på en lenke og gjennomfører et kjøp via vår nettside, mottar vi en provisjon fra salget. De affiliate-nettverkene vi jobber med inkluderer:

  • Adservice
  • Partner-ads
  • AdRecord
  • Adtraction

Dette påvirker ikke prisen du betaler for produktet eller tjenesten, men det hjelper oss med å finansiere og forbedre vår nettside.

Transparens og Integritet

Vi verdsetter din tillit og streber alltid etter å anbefale produkter og tjenester som vi tror er av høy kvalitet og som vil være til nytte for deg. Alle produkter og tjenester vi anbefaler har blitt nøye vurdert og valgt ut av vårt team.

Spørsmål og Bekymringer

Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer angående vårt samarbeid med disse affiliate-nettverkene eller hvordan vi tjener penger, er du velkommen til å kontakte oss. Vi er her for å svare på dine spørsmål og klargjøre eventuelle uklarheter.

Takk for at du velger Delbetal.com. Vi ser frem til å fortsette å hjelpe deg med å ta kloke økonomiske beslutninger.