Om

Delbetal.com, din pålitelige partner for delbetaling i Norge. Vi har vært i bransjen siden 2016 og har hjulpet tusenvis av kunder med å gjøre smarte og økonomisk fordelaktige kjøp. Vår virksomhet strekker seg over flere land, og vi er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av produkter, fra mobiltelefoner og husholdningsartikler til datamaskiner og spillkonsoller, alt på delbetaling.

Vår misjon er å gjøre det enklere for deg å få de produktene du trenger uten å tømme lommeboken. Vi forstår at livet er uforutsigbart, og økonomiske utfordringer kan oppstå når man minst venter det. Derfor tilbyr vi fleksible delbetalingsplaner som passer din budsjett.

Affiliate Disclosure

For å være transparente ønsker vi å informere deg om at vi tjener penger gjennom affiliate-markedsføring. Når du klikker på en lenke på vår nettside og gjennomfører et kjøp, mottar vi en liten provisjon. Dette påvirker ikke prisen du betaler for produktet, men det hjelper oss med å holde vår tjeneste i gang og kontinuerlig forbedre den.

Vi er her for å hjelpe deg med å ta kloke økonomiske beslutninger, og vi setter stor pris på din tillit. Alle produkter og tjenester vi anbefaler har blitt nøye vurdert for å sikre at de møter våre høye standarder for kvalitet og pålitelighet.