Macbook på avbetaling

Få råd til din nye MacBook allerede i dag

Når du skal begynne på en ny skole eller flytte til et nytt sted er det viktig å ha en rimelig god datamaskin. Hvis du kommer fra grunnskolen er det sjeldent å ha en datamaskin som er særlig avansert. Det har kanskje ikke vært mulig å spare siden man ikke tjener penger som elev i grunnskolen.

Få din Macbook på delbetaling

★★★★★

Thorn: Macbook


Hos Thorn finner du et bredt utvalg av MacBooks. Vil du dele opp betalingen?

Med Thorn kan du velge å betale i ditt eget tempo. Hvis du foretrekker en fast sum hver måned, kan du enkelt dele opp betalingen over 48 til 60 måneder.

Ved produktkjøp på 20699,- betales 648 pr. måned i 59 måneder. Fast rente 23,4%. Kredittbeløp 21198,-. Kredittkostnad 16 593,-. Total 37791,-. Eff. rente 29,77%. Beregning er inkl. levering til 499,-. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

★★★★★

Proshop: Macbook

Hos Proshop finner du et bredt utvalg av MacBooks. Vil du dele opp betalingen?

Med Klarna kan du velge å betale i ditt eget tempo. Hvis du foretrekker en fast sum hver måned, kan du enkelt dele opp betalingen over 3 til 36 måneder, eller kjøpe nå og betale innen 30 dager

3 gode grunner til å kjøpe en Macbook på delbetaling

  • Kjøp nå, betal senere
  • Ingen renter og gebyrer
  • Du har penger til resten av måneden

Som student kan økonomien godt være stram – derfor er delbetaling en veldig god løsning for meg
Noen er så heldige å ha foreldre som kjøper en ny Macbook til dem. Men de færreste er så heldige. Når du skal kjøpe en Macbook krever det langvarig sparing på forhånd.

Man kan måtte vente en god stund siden en Macbook ikke akkurat er særlig billig. For å få råd til en Macbook må man sannsynligvis jobbe i minst seks måneder. Hvis man kjøper en Macbook, bør man se kjøpet som en investering i et kvalitetsprodukt. Derfor kan man trygt kjøpe en Macbook på delbetaling.

De fleste kan ikke betale hele beløpet for en Macbook på en gang

Hvis man velger å kjøpe en Macbook er det sjelden man har hele beløpet. Det er det mange som føler seg begrenset av fordi det er ikke lett å spare opp så mye penger. Dette er det heldigvis kommet en løsning på.

Det er nemlig mulig å kjøpe en Macbook på delbetaling. Det kan hjelpe utrolig mange fordi det betyr at man ikke behøver å spare opp en stor sum penger. Hvis man er student og mangler en ny datamaskin, kan det være til stor hjelp.

De fleste studenter har ikke råd til å bare gå ut og kjøpe dyre ting. Men det kan fort bli annerledes hvis det er mulig å få produktet på delbetaling. Dette gjør det mulig å betale et fast månedlig beløp i stedet for et stort beløp på en gang. På denne måten kan man ha en normal økonomi, selv om man nylig har investert i et dyrt kvalitetsprodukt.

Flere valgmuligheter for Macbook på delbetaling

Når man velger å kjøpe en Macbook på delbetaling har man flere alternativer å velge mellom. Det kan være valg i sammenheng med produktet, men det kan også være valg i sammenheng med selve delbetalingen.

Når man skal velger produktet man vil ha på delbetaling er det enkelte ting man bør vurdere. Man bør selvfølgelig først vurdere om man faktisk har råd til det.

Det kan være et problem for folk som har lav inntekt. I tillegg må man også vurdere hva man forventer av produktet. Når man skal kjøpe en datamaskin er det nemlig mange forskjellige produkter og merker å velge mellom. Hvis man spesifikt er på jakt etter en Macbook, må man fortsatt ta noen valg. De aller fleste velger en MacBook Air som er meget enkel. Det er selvfølgelig også mulig å få Macbook Air på delbetaling.

Foruten de forskjellige alternativer vedrørende selve datamaskinen, er det også ulike muligheter for delbetalingsløsninger. Det kan være svært forskjellig hvor mye man ønsker å betale hver måned.

Hvis man ønsker rask nedbetaling av lånet kan man betale et tilsvarende større beløp hver måned. Hvis man ikke har råd til det, kan man betale mindre og strekke nedbetalingen ut over en lengre periode.