TV på avbetaling

Få råd til den TVen du drømmer om – kjøp på delbetaling nå

Å kjøpe en ny TV blir billigere og billigere. De nye modellene kan stadig mer, men blir også større og større. I tillegg er oppløsningen langt bedre enn før. Men det er ikke mange TV-serier og andre TV-programmer som faktisk støtter den høye oppløsningen.

Kjøp din nye TV på delbetaling

★★★★★

Thorn: TV


Hos Thorn finner du et bredt utvalg av TV. Vil du dele opp betalingen?

Med Thorn kan du velge å betale i ditt eget tempo. Hvis du foretrekker en fast sum hver måned, kan du enkelt dele opp betalingen over 48 til 60 måneder.

Eks. Philips 32″ TV: Ved produktkjøp på 5 299,- betales 208 pr. måned i 60 måneder. Fast rente 23,4%. Kredittbeløp 5 998,-. Kredittkostnad 6 301,-. Total 12 299,-. Eff. rente 39,03%. Beregning er inkl. levering til 699,-. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

TV på delbetaling

★★★★★

Proshop: TV

Hos Proshop finner du et bredt utvalg av TV-er. Vil du dele opp betalingen?

Med Klarna kan du velge å betale i ditt eget tempo. Hvis du foretrekker en fast sum hver måned, kan du enkelt dele opp betalingen over 3 til 36 måneder, eller kjøpe nå og betale innen 30 dager.

Man regner likevel med at mange flere av kanalene i løpet av svært kort tid får ultrahøy oppløsning, slik at man vil kunne utnytte kvaliteten på de nye TVene. Disse TVene koster selvsagt noe mer enn en tradisjonell TV hvor du bare kan se på TV i lav oppløsning. Mange velger derfor å kjøpe sin nye TV på delbetaling.

Hvorfor velge delbetaling?

Ved å kjøpe ny TV på delbetaling er det mulig få en fin TV med topp kvalitet og som støtter den fremtidige utviklingen. Ved muligheten for delbetaling kan man faktisk skaffe seg en langt større og bedre TV enn man ellers ville ha vært i stand til.

Men man må selvfølgelig betale mer, men det er noe man gjør i avdrag i stedet for å måtte betale alt kontant. Dette er en metode som får stadig større innpass i Danmark – og det er ikke uten grunn. Mange benytter seg av denne muligheten da den gir mer penger å bruke de neste månedene.

I tillegg kan man selvsagt også motregne inflasjonen siden man først skal betale senere. Dermed kan man reelt sett gjøre bedre bruk av pengene i mellomtiden, i stedet for å måtte bruke alle pengene på en gang.

Kjøp din TV på delbetaling på nett

Mange velger å kjøpe sin TV på nett fordi man raskt kan vurdere og sammenligne de ulike delbetalingsløsningene fra alle selskapene. Ulempen er selvsagt at man ikke får sjansen til å se produktene på ordentlig.

Men man kan være ganske sikker på at alle de nye TV-modellene er av meget god kvalitet og med høy standard, så det er ikke noe du bør være redd for å gjøre. En av de tingene du bør vurdere når du kjøper din nye TV, er likevel hvor høy løsningen skal være. I tillegg bør du også sjekke om det er en smart TV, hvis det er det du ønsker.

Flere og flere produsenter har også begynt å lage TVer med buet skjerm siden den gir en bedre opplevelse. På noen TV-er kan du også finne lys på baksiden av TVen. Alt dette er gjort for at du som forbruker skal få den best mulige produktopplevelsen.

Hvis du velger å kjøpe TV på delbetaling på internett bør du altså ikke være redd for å få et dårlig produkt. Hvis du trenger en ny TV er en delbetalingsløsning et godt alternativ som gjør at du kan kjøpe TV uten å ha alle pengene for hånden.

Du får altså muligheten til først å tjene penger før du faktisk betaler for produktet, selv om du allerede har mottatt TVen. Trenger du også et fint TV-bord, bør du være klar over at du også kan få møbler på delbetaling.