PS4 på avbetaling

Kjøp en Playstation 4 på delbetaling i dag

Vil du gerne spille de nyeste spillene uten å betale for mye? Konsollen som kan alt.

PS4 på delbetaling er kommet for å bli. Det er sikkert ikke nødvendig å introdusere deg for verdenfenomenet “PlayStation”. Siden 90-tallet har Sony hatt et jerngrep på spillbransjen med sine konsoller som bare slår gjennom igjen og igjen.

Har du brukt litt tid på en PlayStation-konsoll er dette neppe noen overraskelse. Nesten hver gang deres konsoller har kommet på markedet har Sony slått salgsrekorder på grunn av konsollenes tekniske evne. Den første PlayStation hadde en grafikk som til da var usett på verdensmarkedet, og toeren ble en enda større suksess.

Få en PS4 på delbetaling/PlayStation på delbetaling

PlayStation 2 var faktisk ikke bare en fantastisk maskin med god grafikk og oppdaterte spillserier, men den fungerte også som en DVD-spiller i en tid da det var langt fra billig å kjøpe DVD-spillere. Så kom PlayStation 3 med en grafikk som etter manges mening var ganske mye bedre enn moderne konkurrerende konsoller som Wii og Xbox. I tillegg hadde den en innebygget BlueRay-spiller slik at man kunne nyte filmer i høyeste kvalitet på sin TV.
Den nyeste konsollen i serien

For en stund siden lanserte Sony så 4. utgave av verdensuksessen PlayStation. Den nye konsollen ble enda mer populær enn de forrige, og det ser ikke ut til at dette kommer til å endre seg med det første, selv om de har dominert verdensmarkedet i mer enn 20 år.

Med tiden har konkurrenter som Microsoft og Nintendo lansert konkurrerende produkter som Xbox og Wii, men det er fortsatt PlayStation som sitter på markedet. Grafikken på konsollen er fortsatt uovertruffen, kombinert med at konsollen har det største utvalget av spill i verden. Disse inkluderer blant annet produsenten Naughty Dog, som du sikkert vet.

Ringer det ikke en klokke i utgangspunktet, vil det helt sikkert hjelpe å fortelle at det er de som står bak verdenssuksesser som Crash Bandicoot, Uncharted og The Last of Us. Disse spillene kan nemlig bare oppleves på PlayStation. Imidlertid kan man også få en Xbox på avdragsordning hvis man foretrekker det.

Hvordan skaffer du deg en PS4?

Nå kommer spørsmålet, hvordan kan det ha seg at PS4 har blitt lansert i mer enn ett år uten at du har den ennå? Det er muligens fordi en slik maskin er ganske kostbar for mange. Selv om den har falt i pris koster den mange steder mer enn 2000 kroner. I tilleg kommer det det koster å investere i nye spill. Dette kan fort bli en stor utgiftspost når man tenker på at det egentlig “bare” er underholdning.

Her kommer løsningen på problemet. I dag er det mulig å fordele en stor utgift over flere måneder, noe som gjør det mye enklere. Begrepet “avdrag” er du sikkert allerede kjent med. Ved å kjøpe en PS4 på delbetaling betaler du over en lengre periode, og kan raskt og enkelt få råd til å kjøpe en Playstation 4 i dag.

Dermed trenger du ikke å betale flere tusen kroner på en gang, men bare et lite beløp. Deretter nedbetaler du resten i mindre avdrag over noen få måneder. Dette er den ideelle løsningen for deg som ønsker en PlayStation, men som egentlig ikke har budsjett til å betale full pris for både konsoll og spill på en gang.