iPad avbetaling – Kjøp nettbrett på delbetaling

Kjøp din iPad på avbetaling og betal i små biter over flere måneder

Hvis du er på utkikk etter markedets beste iPad, bør du ta en titt på den nye iPad Pro. Du får mye for pengene. Den nye iPad Pro er sterkere og raskere enn de fleste bærbare datamaskiner, men den tar ikke mye plass.

Den nydesignede Retina-skjermen gir en komplett opplevelse – faktisk er skjermen en av de beste i verden. I tillegg er skjermen tilgjengelig i 10,5″ og 12,9″ og kjører med 120 Hz, noe som er svært imponerende.

★★★★★

Thorn: iPad / Nettbrett


Hos Thorn finner du et bredt utvalg av iPad/Nettbrettt. Vil du dele opp betalingen?

Med Thorn kan du velge å betale i ditt eget tempo. Hvis du foretrekker en fast sum hver måned, kan du enkelt dele opp betalingen over 48 til 60 måneder.

Når du kjøper et produkt for 9 299,-, vil månedlige avdrag være 318,- over en periode på 59 måneder. Den faste renten er 23,4%. Kredittsummen blir 9 798,-. Totale kredittkostnader er 8 859,-, med et totalbeløp på 18 657,-. Den effektive renten er 34,02%. Dette eksempelet forutsetter at leveringskostnaden på 499,- er inkludert, at månedlige betalinger gjøres gjennom avtalegiro, og at betalingsplanen i avtalen følges.

Hvis du vil ha tak i denne nye herligheten fra Apple, må du ut med litt penger. Og det sier seg selv at den nyeste teknologien ikke er den billigste: 10,5″-skjermen koster fra 5 599 DKK og 12,9″-skjermen fra 6 999 DKK.

Det er selvsagt mye penger for en iPad, men det er definitivt verdt det. Bare batteritiden på 10 timer utgjør en enorm forskjell, og den er i stand til å multitaske som aldri før.

  • Nyutviklet Retina-skjerm
  • 120 Hz
  • 10 timers batteritid
  • 10,5″ eller 12,9″ skjerm

Kjøp iPad Pro / Nettbrett på avbetaling

Løsningen er selvfølgelig å kjøpe iPad Pro på avbetaling. Du kan få tak i den fantastiske enheten med en gang, men du slipper å punge ut med 6000-8000 kroner. I stedet kan du betale den ned i lave månedlige avdrag som passer budsjettet ditt.

Vanligvis kan du få elektronikk på avbetaling helt rentefritt. Du betaler en lav engangsavgift, og deretter er prisen nøyaktig den samme som om du hadde betalt kontant for iPaden.

Stadig flere velger avbetaling, for når det gjelder elektronikk, lønner det seg ikke å spare. Hvis du sparer opp til den nye iPad Pro, har du kanskje råd til den om et år, men da er den for det første ikke ny lenger, og for det andre tar det ikke lang tid før den nyeste elektronikken er tilbake i hyllene.

Da er det bedre å kjøpe mens iPaden er ny og betale den av i stedet for å legge den til side.

Avbetalingsplan for iPad til hjemmebruk

Stadig flere begynner å investere i en iPad, og det med god grunn. Avbetaling gjør det mulig å ta seg råd til ting her og nå som man ellers ikke ville hatt råd til. Med en iPad får du mange muligheter, siden du kan ta den med deg overalt. De tar liten plass og er enkle å ha med i vesken når du skal på jobb eller på ferie.

Dessuten sparer den strøm, så du slipper å slepe med deg en lader. Mange ser på iPad som en erstatning for PC-en fordi den er mye lettere å ta med seg, men også fordi den bruker mye mindre strøm. Det gjør den enkel å bruke for alle.

Brukergrensesnittet er dessuten optimalisert slik at det er brukervennlig også for de mindre erfarne. Dette gjør den også svært nyttig for eldre mennesker, ettersom de også forstår å bruke en iPad når de først har lært seg å bruke den. Derfor er det også en perfekt gave når du kan kjøpe en iPad på avbetaling.

Du trenger ikke å ha alle pengene nå og her, noe som ofte kan være et problem i førjulstiden når det er mange gaver som skal kjøpes. Derfor er det et alternativ at du kan betale for den over flere måneder, der du betaler et fast beløp hver måned slik at du har råd til å kjøpe den.

På denne måten kan du kjøpe de gavene til familien og dine nærmeste som du synes de fortjener, og hvorfor nøye seg med en iPad når du også kan gi dem en mobil på avbetaling.

iPad på avbetaling uten renter

Når du bestemmer deg for at du vil ha din iPad og du har bestemt deg for å kjøpe den på avbetaling, er det flere ting du bør være oppmerksom på. Det er nemlig rentefritt og du slipper å betale ekstra for å låne pengene, slik man ellers ser i mange andre bransjer når man velger å låne penger.

Dette er gjort for å gjøre det attraktivt å bruke avbetaling til å kjøpe dyre produkter, noe som er en fordel for deg som forbruker, da du får et veldig godt tilbud og muligheten til å kjøpe et godt produkt. Vi har også skrevet en guide om avbetaling av nettbrett her.

Du har som regel flere ulike muligheter til å velge hvordan du vil betale avdragene dine. Det kan være mulig å betale et første avdrag, slik at du har mindre å betale de neste månedene.

Du kan også justere lengden på avdraget slik at det passer perfekt til din økonomi. Hvis du ikke har lommen full av penger, kan det lønne seg å kjøpe på avbetaling hvis det er rentefritt.

Du får mer penger de månedene du betaler av, men du må passe på at du ikke bruker for mye penger slik at du ikke klarer å betale ned lånet. Kjøp derfor den avbetalingsplanen som passer budsjettet ditt, slik at du kan få en god opplevelse med det nye produktet.

VANLIGE SPØRSMÅL

Kan jeg kjøpe en iPad på avbetaling til tross for Betalningsanmärkning?

Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke tar opp flere typer kreditt/lån hvis du allerede har Betalningsanmärkning. I så fall er det beste du kan gjøre å komme deg ut av Betalningsanmärkning først.

Avbetaling av iPad uten abonnement – er det mulig?

Ja, hos de butikkene vi anbefaler i denne guiden kan du kjøpe en iPad på avbetaling uten noen form for abonnement.

Leave a Comment