Kjøp iPhone 15 på avbetaling

Hvis du gleder deg til å få tak i den nye iPhone 15 Pro eller Pro Max, men ikke vil betale alt på én gang, er det gode nyheter. Flere butikker tilbyr avbetalingsalternativer som gjør det enklere å eie denne avanserte smarttelefonen.

Noen av de mest populære butikkene der du kan kjøpe iPhone 15 på avbetaling, er Thorn og Proshop. Disse butikkene tilbyr ulike avbetalingsplaner som kan skreddersys etter dine økonomiske behov.

iphone 14 på avbetaling -

★★★★★

Mobil

iPhone 15

Delbetaling

60 md.

Pr /md.

429,-

Ved produktkjøp på 19199,- betales 598 pr. måned i 60 måneder. Fast rente 23,4%. Kredittbeløp 19698,-. Kredittkostnad 15929,-. Total 35627,-. Eff. rente 30%. Beregning er inkl. levering til 499,-. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Bør jeg velge en avbetalingsløsning med eller uten abonnement?

Valget mellom en avbetalingsløsning med eller uten abonnement avhenger av dine individuelle behov. Hvis du allerede har et mobilabonnement du er fornøyd med, kan en avbetalingsavtale uten abonnement være det beste alternativet for deg. Det gir deg friheten til å betale for telefonen over tid uten å binde deg til ekstra månedlige kostnader.

Hvis du derimot er på utkikk etter et nytt mobilabonnement, kan det være lurt å vurdere en pakkeløsning der du får både et avbetalingsabonnement og et mobilabonnement. Dette kan ofte gi besparelser, ettersom noen butikker tilbyr rabatter når du kombinerer kjøp og abonnement.

Hvilken nedbetalingstid passer best for meg?

Avbetalingsperioden er en annen viktig faktor å ta hensyn til når du skal kjøpe iPhone på avbetaling. Butikkene tilbyr vanligvis avbetalingsperioder fra 6 måneder til 80 måneder. En kortere avbetalingstid betyr høyere månedlige utbetalinger, men til gjengjeld eier du telefonen raskere og betaler ofte mindre i totalkostnad.

Se også: iPhone 14 på delbetaling & mobil på avbetaling

En lengre avbetalingsperiode vil redusere de månedlige avdragene, men kan føre til høyere totalkostnader på grunn av renter.

Det er viktig å vurdere din økonomiske situasjon og finne ut hvilken nedbetalingstid som passer best til ditt budsjett. Husk også å lese det som står med liten skrift for å forstå hvilke renter og gebyrer som kan påløpe over tid.

iPhone 15-spesifikasjoner: En revolusjon innen smarttelefonteknologi

Apple har nok en gang overgått seg selv med lanseringen av sine nyeste modeller: iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Disse nye smarttelefonene er spekket med innovative funksjoner og oppgraderinger som setter en ny standard for hva vi kan forvente av en mobiltelefon. Og det beste av alt? Du kan kjøpe dem på avbetaling i ulike butikker som Thorn, Elgiganten og flere andre når de lanseres.

Pris og tilgjengelighet

Med priser fra kr 9 799 for iPhone 15 Pro og kr 11 799 for iPhone 15 Pro Max er disse nye modellene en investering i topp kvalitet og innovasjon. Forhåndsbestillingene starter 15. september kl. 14.00, og telefonene vil være tilgjengelige fra 22. september. Det er en gyllen mulighet til å få tak i den nyeste teknologien uten å vente.

Design og materiale

Apple har alltid vært kjent for sitt fokus på design, og disse nye modellene er intet unntak. De er laget av titan, et lett og sterkt materiale som tidligere ble brukt i romfartsindustrien. Dette gir telefonene en luksuriøs følelse og robust holdbarhet. En annen spennende nyhet er den nye “Action”-knappen, som gir brukerne rask tilgang til ulike funksjoner som kamera, lommelykt og lydløs modus, alt basert på personlige preferanser.

Chip og ytelse

Kjernen i disse nye iPhonene er den kraftige A17 Pro-chipen. Den er utviklet for å levere overlegen grafikkytelse, spesielt for mobilspill, og setter en ny standard for hva en smarttelefon kan klare. Med ray tracing og en 3 nm-brikke er denne telefonen raskere enn en Mac med M1 og overgår de fleste PC-er på markedet. Det er nesten som å ha en superdatamaskin i lommen!

Kamera

Kameraet i de nye iPhone-telefonene er intet mindre enn revolusjonerende. Med et hovedkamera på opptil 48 MP og flere brennvidder kan brukerne ta bilder med utrolig oppløsning og detaljrikdom. iPhone 15 Pro Max tar det et skritt videre med den kraftigste optiske zoomen noensinne i en iPhone. Med 5x optisk zoom og et 120 mm-objektiv kan du ta knivskarpe bilder, selv på lengre avstander. Og la oss ikke glemme videoopptak i opptil 4k@60Hz ProRes, en funksjon du sjelden ser i profesjonelle kameraer.

Tilkoblingsmuligheter

I en verden der alt er tilkoblet, leverer iPhone 15 Pro og Pro Max også på tilkoblingsfronten. De er de første iPhone-modellene som støtter USB 3.5, noe som gir raskere dataoverføring og mindre kabelrot. Forbedret Wi-Fi 6E sørger for raskere trådløse hastigheter, og en ny Ultra Wideband-brikke gjør det enklere enn noensinne å spore vennene dine.

Batteri og bærekraft

Til tross for de mange avanserte funksjonene har Apple klart å opprettholde en imponerende batterilevetid. iPhone 15 Pro Max lover opptil 29 timers videoavspilling, noe som er bemerkelsesverdig. Og for de som er opptatt av miljøet, er det godt å vite at disse iPhone-modellene inneholder 100 % resirkulert aluminium og fokuserer på å minimere miljøpåvirkningen.

Programvare og kjøpsalternativer

Begge modellene kjører på nye iOS 17, som introduserer spennende funksjoner som Contact Sheet, NameDrop og Live Stickers for en mer personlig og interaktiv brukeropplevelse. Og når du skal kjøpe din nye iPhone, gjør Apple det enkelt med en rekke kjøpsalternativer og tilbud, inkludert innbytterabatter og gratis levering.

Og husk at du også kan kjøpe disse fantastiske nye iPhone 15s på avbetaling gjennom butikker som Thorn, Proshop og flere andre.

Leave a Comment