iPhone 14 avbetaling – kjøp på delbetaling

I dag er det mange forhandlere som kan gi deg en avdragsordning på din nye iPhone 14. Imidlertid er ikke alle avdragsavtaler like gode.

På denne siden gir vi deg en god oversikt over hvor du kan kjøpe iPhone 14 på avbetaling og hva du bør være oppmerksom på.

Hvor kan jeg kjøpe iPhone 14 på avbetaling?

iphone 14 på avbetaling -

★★★★★

Mobil

iPhone 14

Delbetaling

60 md.

Pr /md.

419,-

Ved produktkjøp på 18899,- betales 588 pr. måned i 60 måneder. Fast rente 23,4%. Kredittbeløp 19398,-. Kredittkostnad 15795,-. Total 35193,-. Eff. rente 30,05%. Beregning er inkl. levering til 499,-. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Når du begynner søket etter den beste planen, bør du først og fremst legge merke til om avdragsplanen krever at du forplikter deg til et dyrt abonnement.

I tillegg kan du notere deg hvor rentene er lavest, og sørge for at du ikke går med på en ordning hvor det plutselig kommer gebyrer på kjøpet ditt.

Telia avdragsordning er en av de beste på markedet. Du må imidlertid ha vært kunde hos Telia i minst tre måneder før ordningen kan settes i verk.

Lag en liste over de billigste planene du kan finne, og sett i gang med å finne ut hvilke planer du kvalifiserer for.

Bør jeg velge en avdragsordning med eller uten abonnement?

iPhone 14 avbetaling: Slik finner du den beste avdragsavtalen

Som utgangspunkt er det alltid billigst å kjøpe en iPhone på avbetaling uten abonnement. Når du kjøper det med tilhørende abonnement, vil abonnementet ofte være mer omfattende enn du egentlig trenger.

Hvis du både ringer, chatter, surfer på nettet og reiser mer enn gjennomsnittet av den norkse befolkningen, kan det noen ganger lønne seg å inkludere et abonnement i avdragsordningen. Se gjennom mobilbruken din de siste månedene. Da finner du raskt ut hvilket av de to alternativene som er mest lønnsomme.

Hvilken afdragsperiode passer bedst til mig? 

iPhone 14 avbetaling: Slik finner du den beste avdragsavtalen

Blant annet lar de fleste iPhone 14-forhandlere deg kjøpe telefonen på avdrag over seks, 12 måneder eller 24. Noen forhandlere krever renter, mens andre tilbyr rentefrie ordninger.

Ideelt sett velger du en avdragsordning som går over så kort tid som mulig. Slik får du lånet ditt raskt ut av verden.

Det er imidlertid også viktig at du ikke velger en nedbetalingstid du ikke har råd til. Er du i tvil om du for eksempel har råd til å betale ned på iPhone over bare seks måneder, bør du alltid velge en lengre nedbetalingstid som passer budsjettet ditt.

Apple har lenge dominert smarttelefonmarkedet. Dette skyldes i hovedsak at IT-selskapets iPhones vanligvis er både estetiske, brukervennlige og svært funksjonelle.

Apple gir jevnlig ut oppdateringer til sin iPhone, og den nyeste modellen heter iPhone 14. En ny iPhone er typisk ikke billig, og derfor velger mange å kjøpe iPhone-ene sine på avbetaling. Under gir deg en liten guide til hvordan du kan gjøre det samme i forbindelse med ditt kjøp av iPhone 14.

Hva kjennetegner iPhone 14?

iPhone 14 har allerede fått utmerkede globale anmeldelser. Dermed ble bl.a. TechRadar anerkjent med 4 av 5 stjerner og Pocket-lint med hele 5 av 5.
Telefonens stadig økende popularitet skyldes blant annet at iPhone 14 er tilgjengelig med:

  • Det beste iPhone-batteriet noensinne
  • Betydelig forbedret kamera
  • Mange nye fargekombinasjoner
  • To helt nye funksjoner

iPhone 14s nye funksjoner består av ‘Crash Detection’, som oppdager bilulykker og automatisk varsler redningspersonell og pårørende dersom du havner i en ulykke; og ‘SOS by Satellite’, som lar deg komme i kontakt med redningspersonell selv om du befinner deg et sted hvor det i utgangspunktet ikke er mobildekning.

Se: Mobil på avbetaling

Hvilket utstyr kreves i forbindelse med mitt kjøp?

Når du kjøper en iPhone 14, følger det viktigste utstyret med. Du kan imidlertid vurdere å supplere kjøpet med deksel, herdet glass og forsikring dersom dette ikke følger med.

Det kan føles ille å måtte bruke ekstra midler på den allerede dyre telefonen, men det er enda verre hvis du innen den første måneden knuser kantene på telefonen eller skjermen fordi telefonen ikke er tilstrekkelig beskyttet mot fall og andre ulykker.

Hva er fordelene med å kjøpe iPhone 14 på avbetaling?

Det er mer enn én god grunn til at mange allerede har kjøpt sin iPhone 14 på avbetaling. De mest fremtredende inkluderer at:

  • Du kan få tak i en telefon du ellers ikke ville hatt råd til
  • Du kan begynne å bruke iPhone med en gang
  • Du kan ofte beholde ditt eksisterende abonnement
  • Du kan enkelt finne en avdragsordning som passer deg
  • Hvilken iPhone 14 bør jeg velge?

Hvilken iPhone 14 bør jeg velge?

Den nye iPhone kommer i tre grunnleggende varianter: iPhone 14, iPhone 14 Pro og iPhone Pro Max.

Prisen fra førstnevnte til mest avanserte modell svinger med rundt 2.500 kroner. Der iPhone 14 tillater videoavspilling på opptil 23 timer og lydavspilling på opptil 75 timer, med iPhone Max kan du bruke telefonen i henholdsvis 29 og 95 hele timer.

Det er også forskjell på kamerakvalitet og spesifikasjoner mellom de tre modellene, og riktig modell avhenger i stor grad av deg og dine behov. Gjør deg kjent med produktbeskrivelsene for hver smarttelefon før du endelig bestemmer deg for en iPhone 14 på avbetaling.

FAQ

Kan du kjøpe iPhone 14 på avbetaling uten abonnement?

Ja, i butikkene vi har funnet her i guiden kan du kjøpe en iPhone 14 uten abonnement og samtidig betale ned.

Hvor mye koster det å kjøpe på avbetaling?

Det avhenger av hvor mange måneder du velger å betale ned over. Et godt tips er å velge færrest antall måneder, da vil du da få mindre rente.